Przepisy

Bagietki zrobione i wypieczone w automacie do wypieku pieczywa. Mięciutkie, aromatyczne dzięki dodatkowi czosnku i majeranku. Pyszny wypiek idealny na śniadanie czy kolację. Znikają błyskawicznie, a najlepsze są cieplutkie posmarowane masłem. Zachęcam do zrobienia.

Bułki czosnkowo - ziołowe o intensywnym smaku, chrupiące na zewnątrz i miękkie w środku. Proste w przygotowaniu. Podczas pieczenia ich zapach roznosi się po całym domu. Świetnie sprawdzą się na pikniku, grillu albo jako przekąska na przyjęciu rodzinnym. Rewelacyjne, polecam popełnić :)

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”

Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.