Przepisy

Pyszny domowy chlebek na zaczynie z siemieniem lnianym, upieczony dla rodziny daje dużo satysfakcji. Jest naprawdę zdrowy i smaczny, pachnący. Ma chrupiącą skórkę i wilgotny środek.

Ziarna siemienia lnianego i sezamu można zamienić na inne np. słonecznika.

Chleb dla zapracowanych, przygotowany i wypieczony w automacie. Wystarczy tylko włożyć wszystkie składniki i czekać. Po 3 godzinach wyjmujemy pyszny, cieplutki bochenek, którego zapach rozchodzi się po całej kuchni. Smacznego:)

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”

Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.