Przepisy

Bardzo proste do zrobienia muffinki. Do ich wykonania użyta jest mąka pełnoziarnista bez rafinacji i otręby orkiszowe. Dzięki temu babeczki są dobrym źródłem błonnika i składników mineralnych. Możemy urozmaicać ich smak przez dodatek dowolnych owoców sezonowych, a zimą mrożonych oraz czekolady.

Bardzo szybkie i łatwe ciasteczka otrębowe. Są pyszne i sycące, dzięki temu, że bogate w błonnik. Idealne do kawy lub mleka. Zapraszamy do popełnienia tych ciastek:)

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”

Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.