Przepisy

Zamiast mąki dodajemy otręby i już mamy zdrowszą wersję babeczek. "Bomba" błonnikowa - świetnie smakują z kubkiem mleka na drugie śniadanie. Pyszne na ciepło, zaraz po wyjęciu z piekarnika. Zaspokajają głód na długi czas.

Zdrowsza wersja gofrów, bo bogata w błonnik dzięki dodatkowi otrąb żytnich. Super na podwieczorek lub słodką kolację. Włożone do dziecięcego lunchboxa, na pewno zostaną ze smakiem zjedzone. Są pyszne solo, z cukrem pudrem albo na bogato z bitą śmietaną i owocami.

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”

Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.